Ηλεκτρονικές κλειδαριές, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, Εξοικονόμηση ενέργειας, Χρηματοκιβώτια | Η εταιρεία
15589
page-template-default,page,page-id-15589,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Λίγα λόγια για την εταιρία μας

Καλώς Ήλθατε στην SMARTin

Η εταιρία από την ίδρυση της (1995) διαγράφει μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο της παραγωγής κλειδαριών ολοκληρωμένων ηλεκτρονικών κυκλωμάτων για ξενοδοχεία για πάνω από 20 έτη, κατέχοντας ένα ιδιαίτερα σημαντικό μερίδιο της ελληνικής αγοράς. Κατασκευάζει προϊόντα υψηλής ποιότητας και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε ξενοδοχεία που αφορούν στην ασφάλεια των δωματίων, ηλεκτρονικές κλειδαριές και συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας. Η στρατηγική της εταιρείας είναι η παραγωγή και πώληση εξειδικευμένων προϊόντων υψηλής ποιότητας σε προσιτή τιμή που καλύπτουν συγκεκριμένες ανάγκες πελατών και η “after sales” υποστήριξη των. Τα παραγόμενα προϊόντα αναπτύσσονται με τεχνολογίες αιχμής και χαρακτηρίζονται από την στιβαρότητα των και την αδιάλειπτη λειτουργία των (πρέπει να λειτουργούν 24 ώρες την ημέρα). Οι λειτουργίες των προϊόντων περιλαμβάνουν αυτοματισμούς και αυξάνουν την αποδοτικότητα του προσωπικού των ξενοδοχείων στην καθημερινή εργασία τους μεγιστοποιώντας τα κέρδη της επιχείρησης και των πελατών της. Στους πελάτες της συγκαταλέγονται οι μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες της Ελλάδος. Βασικοί άξονες της εταιρικής φιλοσοφίας της επιχείρησης είναι η υψηλή ποιότητα των προϊόντων σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές αλλά και η υποστήριξη των πελατών σε όλα τα επίπεδα συνεργασίας .

Έχουμε αποκομίσει μια πολύ σημαντική εμπειρία στο χώρο των ηλεκτρονικών εφαρμογών που σε συνδυασμό με την εξελιγμένη τεχνολογία και την εξειδίκευση της δίνει τη δυνατότητα να υπερέχει στο σε επίπεδο κατασκευής, διάθεσης αλλά και τεχνικής υποστήριξης. Έχει επιπλέον τη δυνατότητα να διαμορφώνει τα προϊόντα της ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε ξενοδοχειακής μονάδας. Επίσης σημαντικό πλεονέκτημα της εταιρείας είναι η τεχνική υποστήριξη που προσφέρει στους πελάτες της μετά την πώληση (after sales supportservice) για οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει. Από το ξεκίνημα της σχεδιάζει και κατασκευάζει ηλεκτρονικές κλειδαριές, μαγνητικούς και ηλεκτρονικούς εξοικονομητές ενέργειας για τα δωμάτια των ξενοδοχείων.

Διαθέτουμε στην αγορά πολλούς διαφορετικούς τύπους ηλεκτρονικής κλειδαριάς σε διάφορα σχέδια υποστηρίζοντας τις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε ξενοδοχειακές μονάδας. Από τις αρχές του 2002 η εταιρεία έχοντας την τεχνική εξειδίκευση και το know how παράλληλα με την καλή γνώση της αγοράς ανέπτυξε διαφορετικά μοντέλα ηλεκτρονικών κλειδαριών, σύμφωνα με τα πρότυπα και τις επιταγές της τοπικής και άλλων Ευρωπαϊκών ή μη αγορών με σκοπό να καλυφθούν οι τοπικές ανάγκες και παράλληλα τα προϊόντα αυτά να εξάγονται. Οι ηλεκτρονικές κλειδαριές της εταιρίας βασίζονται στην τεχνολογία των έξυπνων καρτών (smart card) και στην τεχνολογία proximity (Radio Frequency cards) για την αναγνώριση της κάρτας εξ αποστάσεως. Επιπλέον διατίθενται στην αγορά ανάλογες κλειδαριές για εξωτερικό χώρο και παραθαλάσσια εγκατάσταση, κατασκευής και χρήσης αδιάβροχης για εξωτερική λειτουργία και εγκαθίσταται γρήγορα όπως ένας απλός κύλινδρος σε οποιαδήποτε πόρτα ξύλινη, αλουμινίου, PVC ή γυάλινη. Τα μοντέλα κλειδαριών που παράγει η εταιρεία διακρίνονται για την υψηλή αντιδιαρρηκτική ασφάλεια, τον όμορφο σχεδιασμό, την εύκολη εγκατάσταση χωρίς καλωδίωση και την απρόσκοπτη λειτουργία τους σε βάθος χρόνου. Οι κλειδαριές αυτού του τύπου προγραμματίζονται εύκολα και έχουν την δυνατότητα συνδεσιμότητας λογισμικού με άλλα προγράμματα software που έχει το ξενοδοχείο. Η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί κατά EN ISO 9001:2008 και είναι προσανατολισμένη στην Ολική Ποιότητα σε κάθε Διαδικασία και παραγωγή της. Η επιχείρηση έχει υιοθετήσει πολιτικές, αρκετά χρόνια τώρα, που έχουν ως στόχο τη συνεχή βελτίωση των αξιών της όσον αφορά την περιβαλλοντική βιωσιμότητα και τις οποίες εφαρμόζει ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ). Η επιχείρηση διαθέτει ένα ευέλικτο οριζόντιο οργανόγραμμα με τμήμα R&D. Ο βασικός μέτοχος έχει την πλήρη ευθύνη της διαδικασίας του προγραμματισμού (planning), της οργάνωσης (organizing), της διεύθυνσης (directing), και του ελέγχου (controlling) που ασκούνται στην επιχείρηση προκειμένου να επιτευχθούν αποτελεσματικά οι στόχοι. Ο δεύτερος μέτοχος έχει πεδίο εργασίας τις πωλήσεις και την συγγραφή των προσφορών για την συμμετοχή της εταιρείας σε διαγωνισμούς, ενώ τα δυο βασικά στελέχη ασχολούνται ως επί των πλείστων με την έρευνα και την ανάπτυξη των νέων προϊόντων καθώς και με την τεχνική υποστήριξη των πελατών της εταιρείας.

Έχουμε Eξειδίκευση

Ασφαλή πρόσβαση

Ασφαλή πρόσβαση στα δωμάτια ξενοδοχείων ή γραφεία, μέσω Ηλεκτρονικών κλειδαριών ή access control συστημάτων.

Φύλαξη προσωπικών αντικειμένων

Φύλαξη προσωπικών αντικειμένων αξίας σε Ηλεκτρονικά/Μηχανικά Χρηματοκιβώτια διαφόρων μεγεθών.

Ολοκληρωμένες λύσεις Ξενοδοχείων

Ολοκληρωμένες λύσεις και συμπληρωματικός εξοπλισμός Ξενοδοχείων.

Πληροφορικά συστήματα

Πληροφορικά συστήματα, ειδικές (customised) εφαρμογές.

smartin-iso 9001:2008

Διαθέτουμε πιστοποίηση iso για να εξασφαλίσουμε άριστη ποιότητα κατασκευής των προϊόντων μας

Πελάτες – Συνεργασίες

Xτίζουμε σταθερές επαγγελματικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, ανταποδίδοντάς τους την τιμή με ευθύνη και δέσμευση στην άριστη εξυπηρέτησή τους και ανταποκρινόμενοι στις ιδιαίτερες ανάγκες τους!